lunes, 18 de marzo de 2019

AulaPlaneta llança la secció Infografies, amb els millors gràfics gratuïts


En un sol click s'accedeix al seu ampli catàleg de més de 70 gràfics —es van ampliant periòdicament—, que permeten conéixer les últimes tendències educatives i descobrir les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies per a educar tant a l'aula com en família.
Serveixen de material de referència per a descobrir totes les claus sobre les noves metodologies educatives, les eines TIC més recomanables o consells útils per a potenciar l'aprenentatge dels alumnes i desenvolupar així totes les seues capacitats. Tot això mitjançant una sola ullada.

Dissenyades com a representacions visuals de conceptes i idees, inclouen textos curts i imatges, dibuixos o gràfiques que contribueixen a comunicar, de manera senzilla, els processos i conceptes educatius més complexos.

Per a facilitar la seua cerca, estan organitzades en cinc temes diferents:

1. Educació i TIC: centrades en l'ús de les noves tecnologies a l'aula. Contenen consells i propostes per a traure el màxim partit a les diferents eines com les xarxes socials, els vídeos, els dispositius mòbils…

2. Dia a dia en classe: aquesta secció recopila idees i propostes sobre com motivar i treballar amb els alumnes a l'aula. Ofereix consells per a convertir-se en aqueix professor inoblidable, tècniques per a millorar certes capacitats o claus per a començar bé el curs, entre molts altres.

3. Innovació a l'aula: gràfics amb informació sobre les noves metodologies, estratègies, tècniques i enfocaments pedagògics. Inclouen consells i recursos per a innovar en les classes.

4. Actualitat educativa: apartat destinat al fet que les famílies i els docents estiguen al corrent de les novetats educatives més rellevants com els canvis de la LOMCE, informació sobre altres sistemes educatius, usos de les Tics…

5. Educació en família: aquest punt està pensat perquè les famílies troben consells i recursos per a millorar el rendiment dels seus fills i millorar la comunicació amb ells.
Totes elles es poden compartir per correu electrònic, per les xarxes socials… i des del propi repositori és possible ampliar-les, descarregar-les o accedir a l'article amb el qual es relacionen.

Font: http://www.aulaplaneta.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.